Vi laver effektiv desinfektion helt uden kemi

Hos NATDIS er vi eksperter i effektiv og sikker desinfektion med anvendelse af UVC-lys. Vi har en helt klar mission: Vi vil hjælpe industri og landbrug med at bekæmpe bakterier, vira, svampe, mv. uden at gå på kompromis med miljøet og naturen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre - helt uden kemikalier og i overensstemmelse med en grøn profil.
 

Sådan blev ønsket om mindre kemi en realitet

Vores ønske om at skabe en miljøvenlig og effektiv desinfektion går langt tilbage, og det er netop dette ønske, der blev startskuddet til NATDIS. I vores tidligere arbejde så vi nemlig på nært hold, hvor stor en mængde kemi, der bliver brugt i forbindelse med desinficering, og vi tænkte, at det måtte vi kunne gøre mere miljøvenligt. Og det kan vi heldigvis.

NATDIS udspringer derfor af en trang til at tage noget kemi ud af ligningen og gøre desinfektion mere miljøvenlig – naturligvis uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som effektiv desinfektion kræver. Og det er præcis derfor, vi bruger UVC-lys.

Det er vigtigt for os, at vi kun sælger løsninger, vi kan stå 100% inde for. Det skal samtidig fungere som din sikkerhed for, at vi kun bruger de bedste elementer for at sikre hygiejnen i din virksomhed. Hos NATDIS bruger vi altid UVC-lys i høj kvalitet, som har en garanteret effekt. Vores viden er funderet i forskning på området, og vi sørger altid for at måle UVC-lyset med effektivt måleudstyr for at verificere, at vi bruger den rette dosis.

Derudover er modulerne, vi bruger, produceret i Danmark af kyndige hænder, der har solid erfaring indenfor området.

 

Vi gør det nemt at optimere hygiejnen på en miljøvenlig måde

Vi ved godt, at alt nyt i starten kan virke uoverskueligt. Rigtig mange af vores kunder starter med at tro, at implementeringen af et nyt anlæg til desinficering og hygiejne er både bøvlet og dyrt. Især når det skal være miljøvenligt og effektivt på samme tid.

Men det er hverken dyrt eller besværligt – i hvert fald ikke hos os. Vi skræddersyer nemlig løsninger, der passer ind i jeres nuværende setup.

Hos NATDIS er vi nørder, der har en høj faglig stolthed. Vi sætter en ære i at skabe et godt resultat med så lidt indgriben i dit nuværende setup som muligt. Vi rådgiver og giver individuelle vurderinger.

Du får ikke en standardløsning, hvor du skal hugge en hæl og klippe en tå, før det kan fungere. Det er løsningen, der skal passe til dig – ikke omvendt.

 

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi kommer ud til jer og kaster et blik ind ad døren, har vi ret hurtigt et godt billede på en løsning. Vel at mærke en løsning, der ikke kræver en total ombygning for jer. Fordi vi har stor erfaring på området, kan vi bygge en løsning op omkring jeres eksisterende setup. Vores sortiment er med andre ord vores byggeklodser. Vi arbejder altid kreativt og løsningsorienteret med vores byggeklodser i forhold til jeres setup og de omgivelser, de skal indgå i hos jer.

Det er vigtigt for os at følge med i den nyeste forskning inden for anvendelsen af UVC-lys, så vi altid løser opgaverne på den bedste måde. Derfor er vi også medlem hos fagorganisationer som IUVA og Dansk Center for lys, som samler og publicerer relevante informationer på UV området. Det er din garanti for, at du altid får den bedste løsning.

 

NATDIS    

 

Solid erfaring sikrer høj kvalitet

Vi har efterhånden oparbejdet en del erfaring inden for vores felt, og derfor kan vi hurtigt se muligheder, når vi besøger din virksomhed. Vi har hjulpet mange forskellige virksomheder i forskellige brancher, og derfor spotter vi hurtigt faldgruberne inden for hygiejne. Vi ved med andre ord, hvor vi skal træde til for at forbedre hygiejnen i din virksomhed.

Vores solide erfaring kommer også i spil, når vi snakker om, hvad du kan få ud af at desinficere med UV-lys. Der kan nemlig være mange fordele i form af mindre arbejdstid på manuel desinfektion, et sundere miljø med færre kemikalier og en større sikkerhed for en effektiv og ensartet behandling – hver gang.

Bare for at give et par eksempler.

Bliv klogere på UVC-lys her.

 

Naturlig Desinfektion blev til NATDIS

Du kender os måske bedst som Naturlig Desinfektion. NATDIS startede nemlig som Naturlig Desinfektion, og vi har i mange år opereret under dette navn.

I 2021 skiftede vi dog navn til NATDIS. Årsagen til skiftet er blandt andet, at vores internationale kunder har haft besværligheder med det danske Naturlig Desinfektion. Derfor har det været positivt at bruge NATDIS.

NATDIS er en forkortelse og sammentrækning af den engelske version af Naturlig Desinfektion, som bliver til Natural Disinfection – NATDIS.